meespelen in het verhaal van Emma & Youssef

Wij geloven erin dat professionals samen tot de mooiste dingen in staat zijn, vertrouwend op elkaars vakmanschap (of beter gezegd vak ‘vrouw’ schap).  De diversiteit aan kennis, talenten en functies maakt iedereen van toegevoegde waarde in het onderwijs aan Emma, zo gezegd: onderwijs met een eigen gezicht.

Samen onderwijs mooier maken

Ons werk draait om kinderen, groeiend van klein naar groot, uniek en talentvol. Iedere dag bieden wij hen meesterlijk onderwijs gegeven vanuit liefde voor het vak.

Werken bij Stichting Penta is kiezen voor een organisatie die volop in ontwikkeling is. De kwaliteit van het bijzonder onderwijs en de mensen die er werken, staan bij ons centraal. Dat vraagt iets van de professionals die bij ons werken en zegt iets over de wijze waarop zij gefaciliteerd worden.

Onze rol in het verhaal van
Emma & Youssef

Voor het optimale leer- en ontwikkelingsproces van leerlingen, heeft iedere betrokkene een rol om hen heen.

Emma en Youssef hebben professionals om zich heen die beslissen over de mate waarin zij aandacht krijgen en hulp of zorg nodig hebben. Hun inzet is zodanig dat de leerlingen tot maximale ontwikkeling kunnen komen en ouders betrokken zijn bij die ontwikkeling. Emma en Youssef kunnen vol (zelf)vertrouwen leren.

Schoolleider

Als schoolleider ben jij zichtbaar en nieuwsgierig. Jij bent een leider waar men op kan bouwen. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Met jouw charme en humor neem je het team mee. Je gaat soepel om met uitdagingen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef en een hoog moreel gevoel om iets te kunnen betekenen voor deze kinderen en de ouders. Je gelooft in kansen en mogelijkheden creëren. Je  bent een leider die niet met alle winden meewaait. Je stimuleert doelgericht werken. Met veel vertrouwen neem jij mensen mee in hun ontwikkeling en haal je het beste in ze naar boven. Je hebt een heldere, toekomstgerichte onderwijskundige visie. Samen met het team bouw je aan een duurzame toekomst. Samen met andere Penta-schoolleiders zet je in op collectief leren en professionaliseren. Je staat altijd in verbinding en in contact..

Leerkracht

Als leerkracht wil je jouw kennis en vaardigheden gaan gebruiken om leerprocessen van kinderen te begeleiden en te stimuleren. Vanuit je brede interesse en je vakbekwaamheid werk je graag in een professionele en lerende organisatie. Je bent leergierig en je blijft jezelf graag ontwikkelen.

Leerkrachtondersteuner/
onderwijsassistent

Als leerkrachtondersteuner/onderwijsassistent ben je een belangrijk onderdeel van onze onderwijsorganisatie. Je bent de helpende hand op het gebied van de didactische en sociaal-emotionele ontwikkeling van onze leerlingen. Je voert  onderwijsactiviteiten uit in kleine groepen of met individuele leerlingen onder de regie van de leerkracht. Je werkt in nauwe samenwerking met de leerkrachten.

intern begeleider

Als intern begeleider voel jij je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de leerling ondersteuning en hoe deze vorm krijgt in de groep en in de school. Jij bent analytisch sterk, enthousiast, leergierig en je blijft jezelf ontwikkelen.

Vakdocent bewegingsonderwijs

Als vakdocent bewegingsonderwijs verzorg je wekelijks gymlessen aan de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Daarnaast ben je inspirator van bewegen. In de beschikbare ambulante uren bied je extra activiteiten zoals fun gym, begeleid je leerlingen bij sporttoernooien en onderhoud je contact met sportverenigingen en vakcollega’s. Je bent onderdeel van een hecht team van collega-vakdocenten die werkzaam zijn binnen de gemeente Hoorn.

Leerkracht vaste inval

Als leerkracht vaste inval op één van onze scholen zet jij jouw kennis en kunde breed in. Je voelt aan alles dat men blij is dat jij er bent, want jij bent degene waar ze op kunnen rekenen. Met jou in ons team hebben wij er een ervaren en enthousiaste collega bij die vanuit brede interesse flexibel in onze groepen inzetbaar is. En wanneer er geen vervangingswerkzaamheden zijn, zorgen wij voor een zinvolle besteding van je dag.

Leerkracht PentaPool

Als leekracht Pentapool bepaal jij waar en wanneer je wilt werken. Jij krijgt de ruimte om jouw kennis en kunde in te zetten op onze scholen. Je voelt je verbonden met ons en we kunnen op je rekenen. Je bent onderdeel van een kleine persoonlijke pool.

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ben je het aanspreekpunt voor teamleden, leerlingen en ouders. Je ondersteunt daarnaast de schoolleider met alle voorkomende administratieve en onderhoudstaken binnen de schoolorganisatie en het schoolgebouw. Gezien je betrokkenheid bij de werkzaamheden van de conciërge op school heb jij technisch inzicht. Jij bent een assertieve en dienstverlenende collega, met oog voor de medemens.

Open sollicitatie

Ga jij samen met ons het onderwijs mooier maken? Dan kan je via dit formulier een open sollicitatie versturen.

Naam

Stage lopen

En wil je als LIO-er stage bij ons lopen; vul dan dit formulier in.

Naam